Browsing:

Tag: 上海品茶网UPU

Suehiro Hous / ALTS Design Office

first_img Photographs Photographs:  via ALTS Design OfficeSave this picture!Courtesy of ALTS Design Office”A family should be able to live together closely and also have privacy.” Save this picture!Arrangement PlanThe site is located on an old street with low-rise housing on every side. The sturdy appearance of the exterior encloses a gently internal space and blends with its surroundings. Save this picture!Courtesy of ALTS Design OfficeFirst, we created a core area in each of the four corners of the space and put large eaves there. The core areas, which retain privacy, gradually connect to the other spaces and meet in an atrium in the center of the house. We did this in order to achieve both open and independent spaces. Save this picture!Courtesy of ALTS Design OfficeUpstairs, the space can be altered easily according to changes in the family’s lifestyle. In addition, the large eaves block the harsh summer sun and take in winter sunlight.Project gallerySee allShow lessMaison de la Batellerie / Jean-Baptiste Lacoudre ArchitectureSelected ProjectsRD House / VASHOSelected Projects Share Houses ArchDaily ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/475488/suehiro-hous-alts-design-office Clipboard Year:  Area:  146 m² Area:  146 m² Year Completion year of this architecture project 2014 CopyAbout this officeALTS Design OfficeOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesJapanPublished on February 12, 2014Cite: “Suehiro Hous / ALTS Design Office” 12 Feb 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogFaucetshansgroheKitchen MixersVinyl Walls3MExterior Vinyl Finish – DI-NOC™ Fine WoodPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesCultural / SportsPENT FitnessFitness Equipment – BANKA™ Weight BenchSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassConcreteKrytonCrystalline Waterproofing – KIMMetal PanelsTrimoQbiss One in OfficesBricksFeldhaus KlinkerFacing Bricks – Waterstruck VascuWood Boards / HPL PanelsInvestwoodViroc Nature for FurnitureCurtain WallsMetawellFacades – Aluminum Curtain WallsHeatingFocusFireplaces – PaxfocusPatios / TerracesGlas MarteGlass Pavilion – GM Pavillon360More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream CopyHouses•Japan Projects Japan 2014 Year:  Suehiro Hous / ALTS Design Office “COPY” “COPY” Architects: ALTS Design Office Area Area of this architecture project Suehiro Hous / ALTS Design OfficeSave this projectSaveSuehiro Hous / ALTS Design Office Save this picture!Courtesy of ALTS Design Office+ 18 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/475488/suehiro-hous-alts-design-office Clipboardlast_img read more