Browsing:

Tag: 爱上海CAH

Grajo Residence / Jonathan Barnes Architecture and Design

first_imgCopyAbout this officeJonathan Barnes Architecture and DesignOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesPowellHousesUnited StatesPublished on November 26, 2014Cite: “Grajo Residence / Jonathan Barnes Architecture and Design” 26 Nov 2014. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogFaucetshansgroheKitchen Mixers – Aquno Select M81Vinyl Walls3MVinyl Finishes in HealthPartners Regions HospitalPartitionsSkyfoldWhere to Increase Flexibility in SchoolsCoffee tablesBoConceptMadrid Coffee Table AD19SkylightsLAMILUXFlat Roof Exit Comfort DuoMetallicsTrimoMetal Panels for Roofs – Trimoterm SNVSkylightsVELUX CommercialModular Skylights in Atelier Zimmerlistrasse OfficeStonesNeolithSintered Stone – Iron Moss – Iron CollectionCeramicsTerrealTerracotta Facade in Manchester HospitalWoodBlumer LehmannConsulting and Engineering in Wood ProjectsGlassBendheimLuminous Mirrored GlassWire MeshTwentinoxMetal Mesh – Golf Romeo 7More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Projects Save this picture!© Feinknopf Photography+ 19 Share Photographs ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/569768/grajo-residence-jonathan-barnes-architecture-and-design Clipboard 2013 United States ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/569768/grajo-residence-jonathan-barnes-architecture-and-design Clipboard ArchDaily CopyHouses•Powell, United States photographs:  Feinknopf PhotographyPhotographs:  Feinknopf Photography “COPY” Year: center_img Grajo Residence / Jonathan Barnes Architecture and DesignSave this projectSaveGrajo Residence / Jonathan Barnes Architecture and Design Grajo Residence / Jonathan Barnes Architecture and Design 2013 Year:  Architects: Jonathan Barnes Architecture and Design Area Area of this architecture project Contractor: “COPY” Area:  4200 ft² Area:  4200 ft² Year Completion year of this architecture project Houses Save this picture!© Feinknopf PhotographyRecommended ProductsCoffee tablesBoConceptMadrid Coffee Table AD21Residential ApplicationsULMA Architectural SolutionsAir Facade Panels + Creaktive in Social HousingWood Boards / HPL PanelsEGGERPostformed WorktopsText description provided by the architects. This 4,200 square foot private residence situated in what was once open farmland north of Columbus is a studied response to context, lifestyle and sustainability.  Creating a series of open and contiguous spaces that support the overlaid programmatic functions and are both connected to and screened from the exterior was achieved with a simple courtyard plan. Save this picture!© Feinknopf PhotographyThe plan development followed a selective compartmentalization of the geometries of the U shaped diagram, isolating the bars and corners and reconnecting them as needed.  The center bar – the main living functions – was then exposed to the interior courtyard and isolated from the public entry(ies). Save this picture!© Feinknopf PhotographyThe focus of the interiors then became the private courtyard screened by the woods beyond.  Guest quarters and a music room were elevated above the west service bar and opposite the east master bedroom.  Save this picture!© Feinknopf PhotographyThe convention of the main singular entry and foyer was discarded in lieu of multiple identical entries sequenced along the main living areas, and no dedicated space at all.  Guests enter anywhere they like along the exterior walk and into the kitchen, dining or living areas. Save this picture!© Feinknopf PhotographyThe interior and exterior materials are minimal and basic – exposed concrete floors, white ceramic tile and bamboo wood inside and white stucco and a vertical cedar rainscreen outside.  The cedar exterior is primarily stained with the exception of a recessed portion of the south facing entry wall which uses the Japanese technique of Shou Sugi Ban, where the raw wood is charred and left exposed.  The house relies on autonomous infrastructure with a leach field sanitary system and geothermal heating. Project gallerySee allShow lessRogers Stirk Harbour’s Geneva Airport Design Receives Planning PermissionArchitecture NewsInfographic: The Five Structural Technologies that Shaped the History of BridgesMisc Share Bencolast_img read more