Browsing:

Tag: 爱上海XYL

Hans & Delphine / Atelier Vens Vanbelle

first_imgCopyHouses, Extension•Ghent, Belgium Save this picture!© Atelier Vens Vanbelle+ 20Curated by Fernanda Castro Share Hans & Delphine / Atelier Vens VanbelleSave this projectSaveHans & Delphine / Atelier Vens Vanbelle Photographs Year:  ArchDaily 2015 ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/777493/hans-and-delphine-atelier-vens-vanbelle Clipboard Belgium Photographs:  Atelier Vens VanbelleSave this picture!© Atelier Vens VanbelleRecommended ProductsWoodHESS TIMBERTimber – GLT HybridDoorsSaliceSliding Door System – Slider S20DoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame ArcDoorspanoramah!®ah! PivotText description provided by the architects. Hans and Delphine dreamed of a new kitchen, a new bathroom, and an airier and more open house. Hans wanted to read his newspaper in the sunlight, Delphine wanted a big garden. In order to comply with this wish, there was made a construction which feels like an extension of the garden.Save this picture!© Atelier Vens VanbelleSave this picture!Ground Floor PlanSave this picture!© Atelier Vens VanbelleInstead of building a kitchen, a space that evokes the feeling of an autumn stroll was designed: the light falls through a series of skylights subtly through the fin structure of the ceiling, the floor appears to be covered with leaves and tree trunks make the hike through this space adventurous.Save this picture!© Atelier Vens VanbelleTo increase the link with the garden both walls were kept white, so one focuses on the floor, the tree trunks, fins and garden.The kitchen island was suspended by two logs and was coated with stainless steel which reflects the colors of the space, and a brown concrete hexagon in the garden works as a terrace.Save this picture!DiagramSave this picture!Section AASave this picture!© Atelier Vens VanbelleThe new bathroom is located at the rear side of the first floor. The bath and shower cabinet was made in white polyester, and through a glazed atrium there is contact with the ground floor. To achieve this a square cutout was made in the ancient ceiling of the underlying space. The sides of this opening was coated with mirrors through which the light is optimally reflected downwards.What once was a dark house with small rooms, now is an oasis of light and space. Hans may read his newspaper at ease in the sun, and Delphine thoroughly enjoys the autumn walk and her garden. Mission accomplished.Save this picture!© Atelier Vens VanbelleOriginally published on November 23, 2015.Project gallerySee allShow lessOcean Park Marriott Hotel / AedasSelected ProjectsLAND Salon / SIDES CORESelected Projects Share Architects: Atelier Vens Vanbelle Area Area of this architecture project Hans & Delphine / Atelier Vens Vanbelle ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/777493/hans-and-delphine-atelier-vens-vanbelle Clipboard “COPY” “COPY” Projects Houses Area:  174 m² Year Completion year of this architecture project CopyAbout this officeAtelier Vens VanbelleOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesRefurbishmentExtensionGhentIcebergBelgiumPublished on March 14, 2020Cite: “Hans & Delphine / Atelier Vens Vanbelle” 13 Mar 2020. ArchDaily. Accessed 10 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogBathroom AccessorieshansgroheBath & Shower ThermostatsGlass3MGlass Finish – FASARA™ NaturalPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Mirage®WindowsVitrocsaSliding Window – Mosquito NetSinksBradley Corporation USASinks – Verge LVG-SeriesMetal PanelsTrimoQbiss One in Equinix Data CentreSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassMetal PanelsLongboard®Aluminum Battens – Link & Lock – 4″Sports ApplicationsPunto DesignPunto Fit in Ekaterinburg Public SpaceWoodBlumer LehmannFree Form Structures for Wood ProjectsKnobsKarcher DesignDoor Knob K390 (50)TablesVitsœ621 Side TableMore products »Save想阅读文章的中文版本吗?Hans & Delphine 住宅 / Atelier Vens Vanbelle是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more